Mire vágynak a nők az ágyban?

Több dolog is azt okozza, hogy a nők nem élik meg szexuális vágyaikat a szexben. Ezek okai lehetnek a neveltetésükből adódó dolgok, a szégyenlősség, a szemérmesség és egyes társadalmi elvárások. A szexuális fantázia azonban a nőkben is ugyanúgy jelen van, mint a férfiakban. Az örök rabságra ítélt, kimondatlan vágyak azonban, ha szabad utat kapnának a férfifülek felé, nagy valószínűséggel pozitív fogadtatásra találnának, hiszen a férfiak odavannak az ágyban az ötlet dús, szexet szerető nőkért. Mindemellett a szexuális vágyak megélése a nő számára a saját testi-lelki egyensúlyát, nőiességének kibontakoztatását, érzéseinek szabadjára engedését, tehát egyfajta felszabadulást is jelent.

Nem kellene azonban a nőknek lemondani ezekről a megélhető élményekről csak azért mert falakat emelnek maguk köré, hiszen így számos élménytől megfoszthatják magukat.

A hálószoba az a helyiség, ahol igenis szabad, sőt, kell is egy kicsit huncutnak lenni és ebben az égvilágon semmi rossz nincs. Nemcsak magának az embernek, de a párkapcsolatnak is nagyon jót tehet. Összegyűjtöttük, mik azok a szexuális vágyak, amelyek a nőkben megfogalmazódnak, de mégsem merik kimondani, avagy tenni azért, hogy ne csak vágyak maradjanak.

orgazmus2

  1. Játék az erőviszonyokkal

Egészen más megvilágításba helyezi az együttléteket, ha az egyik fél a másik számára – persze csak minimális értelemben – ki van szolgáltatva.

A nők többségének izgató a gondolat, hogy akár érzékeiben, akár mozgásában korlátozva kényeztesse a férfi, például egy szemére kötött kendő vagy egy plüss bilincs beiktatásával. Ugyanígy sok férfi fantáziáját is izgatja, hogy ő legyen a domináns személy és kerekedjen felül párján, és – igaz csak képletes szólva – de azt tehessen vele, amit csak akar. Úgyhogy ajánlott inkább tenni érte, mint elhallgatni ezen vágyakat.

Vannak azonban olyan nők is, akiket az hoz lázba, hogyha ők tűnnek fel domináns szerepben és kerekednek felül a férfin. Nem szabadba ezeket a vágyakat sem elrejteni, hiszen a pasik többségének is tetszenek a szerepjátékok és ideig-óráig ők is hajlandóak lemondani dominanciájukról és élvezi a szex pillanatait nő irányítás alatt.

  1. Szexuális segédeszközök

Férfi és nő közt a szex semmivel sem összehasonlítható érzéseket adhat, hiszen az élvezet több összetevő keverékeként gomolyog az ember testében: fizikai hatások, szenvedély, szerelem találkozik. Mégis sok nőt érdekelne, milyen lehet mondjuk kézbe venni és kipróbálni egy vibrátort vagy más segédeszközt, ha nem is adnak hangot vágyuknak, nehogy párjuk azt gondolja, az ő teljesítményével van gond. Pedig jól végiggondolva, ügyesen fogalmazva, játékra csábítva egy ilyen ötlet nagyon is vonzó lehet egy pasi számára.

  1. Erotikus pornófilmek

A nők nagy többségének undora van attól, hogy a férfiak pornót néznek, és ennek rendszerint hangot is adnak, mondván, azok a filmek gusztustalanok, érzelemtől mentesek, és nagyon messze állnak a valóságtól. Kevesen vallják csak be, hogy egyes porno film jelenetek bizony bennük is felébresztik az alvó oroszlánt, különösen azok, amelyek a pornó finomabb verziói, vagyis az erotikus pornó jelenetek. Pedig, ha egy férfi tudomást szerezne párjának erről a vágyáról, valószínű, hogy nagyon is örülne ilyenfajta érdeklődésének.

Manapság az ingyen pornó szinte bárki számára elérhető az interneten keresztül, így nem nehéz találni újabb és újabb ötleteket, ellesni egy-két trükköt, amit később be lehet építeni egy szexuális együttlét során. A férfiak biztosan erre is vevők lennének és nagyon is örülnének, ha párjuk hasonló gondolatokkal hozakodna elő.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s